PURISTICKY ELEGANTNÍ DESIGN DO KAŽDÉ KOUPELNY
17. prosinec 2021

PURISTICKY ELEGANTNÍ DESIGN DO KAŽDÉ KOUPELNY

Sprchovací toaleta Geberit AquaClean Sela nabízí velmi jednoduché, intuitivně ovladatelné funkce. Díky svému nadčasovému, puristickému tvaru od designéra Christopha Behlinga se hodí téměř do každé koupelny, aniž by upoutala pozornost jako sprchovací WC.
Sela

IDEÁLNÍ KOMBINACE TOALETY A BIDETU

Sprchovací WC Geberit AquaClean Sela představuje ideální kombinaci standardní toalety a bidetu. Toto řešení šetří cenný prostor v koupelně, protože nezabírá více místa než běžná toaleta, působí elegantně a zároveň jeho používání je jednoduché a pohodlné.

VLASTNOSTI A FUNKCE

TECHNOLOGIE SPRCHOVÁNÍ WHIRLSPRAY

Technologie sprchování WhirlSpray zabezpečuje důkladnou a zároveň úspornou očistu vodou. Sprchovací proud je zjemněný dynamickým provzdušněním. Pomocí dálkového ovládání je možné nastavit polohu sprchovacího ramene přesně podle osobních preferencí. Zároveň je možné aktivovat oscilační funkci sprchování pro ještě důkladnější očištění.
Sela sprška

SAMOSTATNÁ DÁMSKÁ SPRCHA

Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy zabezpečí dokonalou, ale zároveň příjemnou očistu vodou. Je hygienicky chráněná, když se nepoužívá. Před a po každém použití se propláchne proudem čisté vody.
Sela dámská sprška

KERAMICKÁ WC MÍSA S TECHNOLOGIÍ SPLACHOVÁNÍ TURBOFLUSH

Keramická WC mísa bez splachovacího okraje s technologií splachování TurboFlush zaručí důkladné, a hlavně tiché opláchnutí WC mísy. Podstatou inovativní technologie TurboFlush je asymetrická keramická WC mísa bez okrajů a spirálovitě vedený proud vody, díky němuž je splachování efektivní a čištění WC mísy nenáročné.
Sela Turboflush

ORIENTAČNÍ SVĚTLO

Diskrétní orientační světlo poskytuje právě tolik světla, kolik je potřebné na jednoduchou orientaci v noci. Disponuje sedmi barvami a pěti stupni intenzity jasu. Orientační světlo se aktivuje v okamžiku, kdy se v místnosti setmí, a  je možné ho zapnout/vypnout na  dálkovém ovládání či pomocí mobilní aplikace.
Sela světlo
 

OVLÁDANÍ – DÁLKOVÉ, NÁSTĚNNÉ, APLIKACE

Všechny funkce se dají jednoduše ovládat intuitivním dálkovým ovládáním. Stlačením tlačítka aktivujete sprchovací funkci anebo svoje osobní nastavení.  Funkce sprchovacího WC můžete ovládat také přes mobilní aplikaci.
Sela ovládání


Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Sela najdete na stránce:
www.geberit-aquaclean.cz/sela


REGISTRACE ZÁRUKY

Bezplatné prodloužení záruky a registrace sprchovacího WC Geberit AquaClean k dispozici na
www.geberit-aquaclean. cz/servis/prodlouzena-zaruka/
Sela warranty


 

Fotogalerie AquaClean Sela