Akční katalog DIPRO: Pořiďte si nové obklady a dlažby za zvýhodněnou cenu!
21. červenec 2021

Akční katalog DIPRO: Pořiďte si nové obklady a dlažby za zvýhodněnou cenu!

Přemýšlíte nad novým obkladem nebo dlažbou na terasu, balkon nebo koupelnu? Připravili jsme pro vás akční nabídku obkladů a dlažeb, ze které si vybere každý!

Co najdete v akčním katalogu?

Na stránkách nového katalogu najdete nabídku obkladů a dlažeb nejen pro interiéry, ale také pro exteriérové využití. Dlouho ale s výběrem nové dlažby nečekejte, výhodná nabídka platí jen do 31. 7. 2021.

Keramická dlažba StoneCreek v tloušťce 2cm vhodná na terasy, balkony ale i k bazénu

Zapomeňte na starosti s pokládkou a zvolte keramickou 2cm dlažbu StoneCreek, která je vhodná pro pokládku do volného lože (písek, tráva), na terče (gumové, stavitelné terče) i k nalepení do cementového lepidla. Záleží tak jen na vás a vašich preferencích, který způsob zvolíte. Výsledkem bude perfektně vydlážděná terasa, balkon nebo příjezdová cesta, která si poradí s velkými rozdíly teplot i se zimním mrazem.

 

Vyberte si dekor, který perfektně zapadne do prostoru:



 

Woodbreak – bezkonkurenční italská novinka

Na první pohled vypadá jako dřevěná podlaha, na ten druhý ale zjistíte, že se jedná o kvalitní keramickou dlažbu výrobce EnergieKer, která je navíc vhodná do interiéru i exteriéru a neublíží jí ani mráz. Kromě standardního provedení protiskluzu R9, který odpovídá běžnému povrchu, můžete zvolit i drsnější variantu R11 – tento typ dlažby doporučujeme k bazénům, u kterých hrozí nebezpečí uklouznutí.

 

Italskou slinutou rektifikovanou dlažbu Woodbreak, kterou lze pokládat na minimální spáru 2 mm, pro vás máme skladem hned v několika barevných variantách:

koupelna

Chcete si vybrat z kompletní nabídky za výhodnou cenu? Prolistujte si akční katalog nebo si rovnou vyberte na našem e-shopu.

     

Zdroj fotografií: Dipro